Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MÁR MEGINT PROSZTATARÁK!

Dr. Harsányi Edit Marianna

Egy kis statisztika.
·    Hazánkban a férfiaknál a 4. leggyakoribb rákféleség.
·    Az USA-ban a 2. leggyakoribb halálozási ok a rákos megbetegedések között.
·    Nagy-Britanniában minden órában meghal egy beteg prosztatarákban!

Szerintem érdemes vele foglalkozni. Ráadásul a férfiak egyébként is korábban mennek el. A nő érdeke, hogy tovább éljen párban. Még úgy is lesz egyedül elég idő…
Nézzük, mit tegyél, ha férfi vagy!
Egyél halat, vagy Halolajat!
Egy vizsgálatban kiderült, hogy akik heti egyszer, vagy többször halat ettek, pl. lazacot, 63%-kal kisebb valószínűséggel estek abba a csoportba, akiknek agresszív prosztatarákjuk lett! Az a jó öreg omega-3! Ha nem szereted a halat, ott a Nahrin Halolaj kapszula. Ha vegetáriánus vagy, akkor ajánlom az olajos magvakat, lenmagot, csak jóval nagyobb adagban, mint kényelmes.
Narosan Gránátalma vitaminVigyél be elegendő D-vitamint!
Na de hogyan, amikor már igencsak tél van? Nagyon fontos tudni, hogy két módon lehet hozzájutni: táplálék által és napozás útján. Egyik sem váltható ki a másikkal. Tehát jó minőségű táplálék, ilyenek a Narosan vitaminok, hiszen mind multivitamin és mindben van jól hasznosuló D vitamin. A másik a mozgás kint a szabadlevegőn. Jöhetnek a túrák, a síelés, de már csak egy kis arcnapfürdőzés is ebédszünetben.
Narosan-RB-GranatapfelEgyünk gránátalmát!
Lehet, hogy észrevetted, lehet, hogy nem, de a Red berry vitaminunk KIBŐVÜLT A GRÁNÁTALMÁVAL!!! Ez az összetevő csökkenti a daganatok növekedését. Bizony ez nagy előny, hiszen ez a terjedést csökkenti.
Tudod a tökmag!
Erről már gyerekkoromban tudtam, hogy csökkenti a jóindulatú megnagyobbodásokat, Édesapám is folyamatosan szedte és szedi. Most vittem neki a Nahrinos Tökmag szirupot folytatásra. Végre hozzájuthatunk a legjobb minőségben is.
Csökkentsd a koleszterinszintedet!
Nos, ehhez több javaslatom is van, mind bizonyított már! Első sorban az Articsóka keserű, amivel a leghosszabb ideje tapasztalatom van. Bizony még olyankor is hozott eredményt, amikor nem is reméltem. Az Immunostars kapszula egy éve van bent az országban, de a cukor mellett már ebben is jeleskedett, hogy levitte a koleszterint. Van még két olyan, ami biztosan csökkenti, a Fibrosan drops és a Minci A kapszula. Ezeket étkezés előtt bevéve megkötik a bevitt koleszterint és a széklettel ürülnek. A napi rendszeres mozgás is csodákat tesz!
Igyál polifenolokat!
Nahrinban mi nem isszuk, hanem szopogatjuk: ez a Borsmenta-zöldtea tablettában a zöldtea részben van. A polifenol a rák megelőzésében és a terjedésének gátlásában fog segíteni. Az Echinacinában lévő szeder szintén ezt szolgálja.
Mindig csak arról beszélünk, hogy mit ne együnk igyunk! Most a csináláshoz, a megoldáshoz kaptál útmutatót!
Egy indián bölcsességgel búcsúzom.
„ Amit a holnaptól vársz, azt a mában kell megtalálnod!”

Szeretettel: Dr. Harsányi Edit Marianna
Életfa Program orvos-marketing igazgatója

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok