Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

42.TATAI ÉLETFA KONFERENCIA

42tkTata városában immár 42. alkalommal vette kezdetét 2017. október 14-én az egészség jegyében az Életfa Program helyi rendezvénye az Eötvös József Gimnázium dísztermében.

Rendezvényünk csodaszép őszi hangulatot megjelenítő dekorációval  varázsolta el látogatóinkat és vendégeinket.

Vendég előadónk volt a JNS Hungária Kft. részéről Varga Gyula hálózati vezető és Schmidt Judit, a cég Nahrin termékreferense és pénzügyi csoportvezetője.

Előadóink között szerepelt még Hegyi Zsolt ÉPETR projektvezető, Borsányi Éva étékesítési igazgató, Englohner Bernadett csapatvezető, Radovics Kinga csapatvezető, Lengyelné Anika csapatvezető, Tóth Andrea jógaoktató és védőnő.

Tóthné Cserhalmi Mariann minőségi levezetésével és Stanitz Mariann pástétomkészítő versenyével egy maradandó emléket adtak minden jelenlévő számára!

Gyerek Klubunk most is megnyitotta kapuit és terményekből őszi képeket és kukoricababákat készítettek Kecskésné Ildi vezetésével és Seper Dia segítségével.

Ezúton szeretném megköszönni, mint a Delfin csapat vezetője a sok segítséget minden vezetőmnek és csapattársamnak, aki munkájával hozzájárult e rendezvény minőségéhez!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Delfin csapat vezetője 70/4572712
Természetgyógyász - Reflexológus

42tk 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok