Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA MLM ALAP KÉPZÉS TONK EMILLEL

emlmate2017. október 7-én Budapesten voltam csapattársaimmal az ÉLETFA MLM ALAPOK képzésen. Fogadjátok szeretettel érzéseiket, beszámolójukat!

Lengyel Ferencné
Életvezetési és Egészségterv Tanácsadó
Delfin csapat

Tonk Emil előadását egy nagyon jól felépített, inspiráló előadásnak tartottam. Nagyon jól éreztem magam közben. Rendkívüli mértékben motiváltak humoros, az életből merített hasonlatai, bölcsességei. Ezeket nem csak az üzletben, hanem a mindennapokban is fel tudom használni. Egyes mondatait idéztem is már a beszélgetéseim során.
Hálás vagyok, hogy meghallgathattam! Bízom benne, hogy nem utoljára!

Tisztelettel és üdvözlettel:
Fazekas Ági

Amikor meghallottam, hogy mehetek Tonk Emil képzésre nagyon örültem! És hogy a kifogás kezelése lesz az egyik téma még jobban örültem, mert nekem pont ezekkel voltak problémáim. Nem csalódtam! Nagyon sok jó ötletet kaptam, amiket hasznosítani tudok.
Hogy konkrét példát is említsek...
A kérdezés. Nem bizonygatni az én tudásomat, véleményemet vagy elképzelésemet, hanem kérdésekkel rávezetni a beszélgető partnert a válaszra. Olyan kérdéseket feltenni, amelyekkel terelni tudom a beszélgetés irányát és célját. Elérve azt, hogy végül ő mondja ki azokat a szavakat, amelyekkel én szerettem volna őt meggyőzni.
Az igényesség. Általános probléma a termékek ára. Ebbe sokan bele is kapaszkodnak és kifogásként fel is használják. Ehhez is kaptam ötleteket, hogyan lehet felkelteni a partner figyelmét az igényességre és a minőségre, ami neki is jár.
Igaz, hogy elsősorban üzletviteli tanácsokról és tudnivalókról volt szó, de közben mindig megállapítottam, hogy mindaz, ami ott elhangzott az élet bármely területén remekül megállja a helyét és hihetetlenül jól alkalmazható. Ez legyen egy hétköznapi probléma, akár társas vagy magánéleti kapcsolat, bárhol bármikor elő lehet húzni egy-egy gondolatot, tippet vagy ötletet, amit itt hallottunk.
Nagyon jó pszichológiai érzékkel megáldott előadót hallgathattunk, akinél nem néztük az órát, hogy mennyi van még hátra, hanem elfeledkeztünk az időről és én legalábbis hallgattam volna még tovább. Egy olyan ember, akit csak szeretni lehet. Köszönöm, hogy közelebbről is megismerhettem!

Závodszki Ferencné
Életfa Delfinek csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok