Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AHOGY A DELFINEK ÉREZTÉK ÉS LÁTTÁK

adel

A Delfin csapat már hónapokkal ezelőtt izgatottan várta a debreceni ünnepi rendezvényt.

Az Életfa Program munkatársai nagy tempóban küldték ki a hírleveleket, melyekből egyre több információra derült fény. Szerveződtek a TOR-TÚRA csapatok, már javában tervezgettük és leadtuk ki fog csapatunkból jelentkezni a horgászversenyre, a főzőversenyre és az egyéb sportfutamokra.

Eljött a várva várt reggel, amikor mi Delfinek busszal és autókkal az ország különböző pontjairól megközelítettük a debreceni SZUSZ szabadidőparkot. Horgászaink és főzőcsapataink elfoglalták versenyhelyüket, bedobták a fakanalakat a bográcsokba és a botokat a tóba.

adel 1Pólóinkra felkerültek a Delfin logók, regisztráltunk és átvettük a sok ajándékot a cég munkatársaitól - Szilvitől és Jutkától -, majd indultunk a megnyitóra és a mi közös tornánkra, a Chi-kungra.

Gyermekeinkkel elfoglaltuk a Gyerek Klub sátrának egy részét, kezdetét vette kicsik és nagyok kreatív élete -  Ildivel, Anitával és Marikával.

10.30-kor elkezdődtek a csapatversenyek. Drukkoltunk, futottunk, összetartottunk és legfőképpen élveztük a jubileumi találkozó minden pillanatát.

Örömmel fogyasztottuk el közös ebédünket, a vörösboros marhapörköltet, amit Tárnok Laci és felesége Tárnok Ági készítettek nekünk.

A délután zárásaként Schmidt Ferenc Igazgató Úr, Verebes Lindával és Pindroch Csabával kihirdették a nap győztes csapatát. A 20 éves Just Hungária Jubileumi Találkozó összesített szellemi, mozgás- és csapatversenyének legeredményesebb  csapata a DELFINEK CSAPATA LETT!

adel 2Gyönyörű serleget és oklevelet kaptunk, azon felül rengeteg Delfin csapattag lett gazdagabb ajándékokkal és oklevelekkel, amit a különböző sportversenyek egyéni számaiban szereztek.

Köszönjük szépen Igazgató Úrnak és a cég minden dolgozójának ezt a felejthetetlen napot és az ezt követő jubileumi gálát vacsorával, tortával és tánccal. A találkozó helyszínét pedig Dr. Harsányi Editnek és csapatának, a Baglyoknak.

A gála végén a svájci verseny eredményhirdetésekor csapatunk egyik vezetőjének, Lengyel Ferencné Anika eredményességének örültünk!

Légy te is részese következő Életfa rendezvényünk sokszínű programjainak!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi
Delfin csapat vezetője
70/4572712

adel 3

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok