Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

DELFIN KONFERENCIA TATÁN!

dkt

14 éve életem része az Életfa Program, és az alapjául szolgáló két termékcsalád a Just és a Nahrin svájci gyár készítményei!
Csapatom fejlődésében és az új Életfa családok megtalálásában nagy szerepet játszanak a szervezett találkozóink. A heti rendszerességű Életfa Klubok, vevőtalálkozók, csoporttalálkozók és konferenciák nagy számban várták és várják érdeklődő vendégeinket!
E találkozói rendszer egyik legnagyobb csapatszintű minőségi találkozója az Életfa Konferencia.
Szeretettel osztom meg Veled kedves Olvasó Vezetőim és csapatom tagjainak érzéseit a szombati Életfa találkozónkról.

Fogadd nagy szeretettel Schmidt Ferenc Igazgató Úr gondolatait találkozónkról!!

Amikor Neked szól a dalunk!
Szombaton a dal az Életfa Delfineknek szólt. Dal és vidámság, tanítás és tanulás, egészség és betegségmegelőzés, felnőtt és gyerek, öröm és szeretet.
Örülök, hogy ez a csapat „a mi csapatunk”! Az Életfa Delfinek gondolkodásban és minőségben igazi Életfa Csapatot alkotnak, aktív, nyerő csapattagokkal. Különösen azokkal, akik részvételükkel és pozitív hozzáállásukkal elősegítették a rendezvény sikerét.
Jó volt Közöttetek lenni!
Ahogy a lelkes résztvevőket néztem, hallgattam, eszembe jutott: De szép is ez a világ! A mi világunk, az Életfa Program világa! De jó lenne, ha tízszer-százszor ennyien lennénk és örülhetnénk egymásnak!
Ahogy Cipő énekelte: „Egyszer mindenki eljön, egyszer mindenki itt lesz!” Istenem, de szép is lenne!
Kedves Delfinek! Tartsatok úgy össze, ahogy szombaton a lelkes, példamutató tagjaitok tették! Nektek szól az örömdal, Rátok vár a mosoly, a szeretet! Azoknak, akik eljönnek, azoknak, akik itt lesznek!

Csapatom vezetőjének gondolatai, érzései következnek:

dkt 1Ez a nap egy fantasztikus, információkban gazdag felemelő hangulatú csapatösszetartó nap volt.
Az előadások magas szakmai színvonalúak voltak, és az ott hallott információkat, tudást be tudjuk építeni a munkánkba a hatékonyság növelése érdekében. Elfogadta meghívásunkat Programunk Igazgatója Schmidt Ferenc is, amely még jobban fokozta találkozónk minőségét!
Külön öröm volt számomra, hogy csapatom vezetői, és a hozzájuk tartozó munkatársak is nagy számban képviselték csapatunkat. Gyere és légy Te is aktív részese a következő tatai találkozónknak.
Boldogságban, egészségben és szeretetben megélt napokat kívánok mindenkinek.

Hegyiné Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó, Klubvezető

Csapatom természetgyógyászának, fitoterapeutájának gondolatait fogadjátok szeretettel:

Mindig nagy-nagy szeretettel és örömmel megyek Tatára, a Delfin csapat konferenciáira. Ez sem volt másként 2017. május hó 13. napján. Az oda- és visszaúton mindenfajta időjárási jelenségek kísértek bennünket, a szakadó esőtől a szivárványig, a ragyogó napsütéstől az árvízig. A hangulat már a megérkezésünkkor emelkedett volt. Azon gondolkodtam, hogy milyen csodálatos dolog mosolygós, csillogó szemű, barátságos, egymást tisztelő, segítő és szerető emberek közé érkezni olyan szép környezetbe, hogy az ablakból kinézve gyönyörködni lehetett a Tatai-tó fodrozódó, napfényben csillogó tükrében is. De nagyon hamar elvonta figyelmünket a környezet szépségétől a gazdag program. Schmidt Ferenc igazgató úr szeretetteljes, meleg szavakkal nyitotta meg a Delfin csapat XLI. konferenciáját. Felhívta a figyelmet az egyének munkájának fontossága mellett a csapatszellemre, és ennek építő erejére. Ezután szakmai előadások következtek, a vörös rizs kapszuláról, a Nahrin zöldségleves titkairól, a csontritkulásról, mint népbetegségről. Jómagam az apiterápiáról és a várandósság idején javasolt Nahrin és Just termékekről beszéltem.

A konferencián Hegyi Gyöngyi, a Delfin csapat vezetőjének ötletére salátakészítő verseny volt. 16 fajta salátából kellett a zsűrinek kiválasztani az íz és küllem szerint arra legérdemesebbeket a díjakra. Csodálatos ízek, kulináris gyönyörök vártak bennünket a déli étkezésnél. Kinek hogy bírta a pocija, végig kóstolhatta a sós és édes saláták teljes repertoárját. A konferencián hallhattunk még referenciákat, valamint Borsányi Éva Értékesítési Igazgatónk versenyekről szóló tájékoztatását és bemutatkozott a gyermekklub is.

Amikor megjelentek az emberpalánták, kezükben a maguk készítette papírvirág kerttel, rajzokkal, boldogan, maszatos arcocskákkal eszembe jutott, hogy milyen jó és példaként követendő, hogy itt a családok együtt tudnak – a gyermekekkel együtt – részt venni a konferencián. A nap háziasszonya a mindig csodálatosan mosolygó, szívét-lelkét kitáró és megosztó Radovics Kinga volt. Bájos összekötőszövegei mellé olyan zeneszámokat is lejátszatott nekünk, amelyektől bizony a zsebkendők is előkerültek a potyogó könnycseppek miatt. Szerintem nem is volt olyan ember a résztvevők között, aki nem kapott volna tombolaajándékot, oklevelet, vagy versenyajándékot. Mivel hatórás volt a konferencia programja, nagy felüdülést jelentett Idrával jógázni, felszabadítani a gátlásainkat, feltöltődni, nem csak magunkból, a természetből, de a közösség erejéből is.

Ha egyetlen szóval kellene meghatározni, hogy hogyan éreztem magam a konferencián, akkor azt mondanám: csodálatosan! Őszinte, tiszta szívvel köszönöm mindazoknak a szervezőknek és lebonyolítóknak, akik lehetővé tették, hogy ott lehessünk. Remélem, hogy a jövőre nézve kedvet kaptok még néhányan, hogy eljöjjetek hasonló rendezvényeinkre! Addig is jó egészséget, örömteli és sikeres hétköznapokat kívánok mindannyiótoknak!

Balázsné dr. Burkus Gabriella
fitoterapeuta
egészségügyi team

Köszönöm szépen a beszámolókat nagy szeretettel.
Munkatársaim további élményeit olvashatjátok a következő cikkben!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó
Természetgyógyász - Reflexológus
70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok