Logo

"Debrecenbe kéne menni..."

dkm

Kedves Életfások!

Mint tudjátok az idén 20 éves a Just Hungaria.

Ebből az alkalomból az Életfa Program a 15 éves Életfa Baglyok csapata szervezésében Országos találkozót rendez, Debrecenben. Ezzel az összeállítással szeretnénk segíteni benneteket.

Időpont: 2017. június 17.

Helyszín: 4030 Debrecen, Szeged utcai Szabadidő Park

Megközelítése a vonattal érkezőknek:

18 busz: Nagyállomástól a Pohl Ferenc utca megállóhelyig

18Y busz: Nagyállomástól a Kas kötő utca megállóhelyig. Ide érkezik a 15-ös autóbusz is, de az útvonala nem esik egybe a buszállomással vagy a nagyállomással.

A helyszínről

dkm 1A SZUSZ, vagyis a Szeged utcai Szabadidő Park. 1,2 hektáros horgásztóval, panorámás étteremmel, rendezvényházzal, 4 medencés strandfürdővel, salakos futball-, strandfoci és strandröplabda pályával, tóparti főzőhelyekkel, napozó-ligettel, fesztiváltérrel, homokos parttal rendelkezik. 50 ezer m² területével a kulturált szórakozás, kikapcsolódás, pihenés és sportolás lehetőségét nyújtja vendégeinek, családias, tiszta, igényes és modern környezetben.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy aki szállást kíván foglalni a városban, most tegye meg, mert  a fent jelzett napon más nagy rendezvény is lesz Debrecenben.

UGYE BEÍRTAD A NAPTÁRADBA: 2017. JÚNIUS 17. SZUSZ Park, DEBRECEN?
Figyeld a Honlapot, hogy időben leadhasd a jelentkezésed, és vendégünk lehess a családoddal, barátaiddal, szeretteiddel!

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.