Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„ERŐFESZÍTÉST KELL TENNÜNK. […]

ekt

Semmi haszna, ha tétlenek maradunk és nem lépünk a tettek mezejére.”

Csoporttalálkozó volt a Hajdúböszörményi Csupaszív csapatban május 21-én. Az univerzum tanúságát tette, hogy kiegészíti erőfeszítéseinket az Ő erejével: a találkozó szeretetteljes volt, tanultunk és tanítottunk.

Bódiné Szabó Zsuzsa természetgyógyász beavatott bennünket, hogy hogyan hatnak a gyógynövények szervezetünkre, és melyek azok a gyógynövények, amelyek benne vannak a készítményeinkbe.

Vilmányi Pál és Balla Julia 2 Just termékről mesélték el tapasztalataikat: a Mandula testápolóról és az Ajakbalzsamról. Megtudhattuk tőlük, miért is lesz jó nekünk, ha használjuk a készítményeket.

Baloghné Erzsike megismertette velünk, hogyan támogatja a szervezetünket a Minci plusz és a Csipkebogyó kapszula.

Tóthné Borza Ildikó örömmel mesélte el nekünk, miért nyitott egészségőrző klubot.

ekt 1

Balogh András összehasonlította a 2010-2016 közötti időszakra vonatkozó hosszútávú terv alakulását. Bemutatta 2016-2017 gazdasági év jövőképét, tervét, hisz egy pár nap választ már el bennünket az új gazdasági évtől. Elismerte, megdicsérte a csoportot, a csapatot.

A találkozó végén Balogné Erzsike egy kis süteménnyel és egy pohár alkoholmentes pezsgővel vendégelte meg a csoportot. 

„Ez a munka, amelyben ti és mi foglalatoskodunk, csak akkor tud virágozni és előrehaladni, ha az Életfa Program értékrendjéhez hűek leszünk és becsületes erőfeszítéseinkkel a tettek mezejére lépünk…”

Összefoglalva: sikeres év előtt állunk! Ha hisztek és az idei év mottója szerint - „Egészséget az Országnak” - cselekedtek, tanultok és tanítotok.

Őszinte szeretettel, felelősséggel:
Baloghné Erzsike és András
Csupaszív csapat vezetői

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok