Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY FELTÖLTŐ, KÜLÖNLEGES NAP VOLT A 39. TATAI KONFERENCIA

39tk

Immár a 39. Életfa Konferenciát tartottuk Tatán, az Eötvös József Gimnázium dísztermében.

Nagy izgalommal készültünk, hiszen csapatommal mi kaptunk azt a nemes feladatot, hogy tavaszi hangulatba varázsoljuk a gimnázium dísztermét. Kecskésné Ildikó vezetésével gyönyörű alkotások készültek, melyeket a képeken majd megtekinthetsz.

39tk 1Kiváló előadók emelték még a nap fényét. Schmidt Ferenc, az Életfa Program megalkotója egy megható filmmel kedveskedett Nekünk. Ez a kisfilm arról szólt, hogy magyarságnak milyen összetartó ereje van  egy kis magyar faluban, Aknaszlatkában, mely Ukrajnához tartozik. Itt átéreztem azt, hogy milyen szerencsések vagyunk, akik itt élhetünk a gyönyörű országunkban. Ezt követően hallhattunk Tőle a siker évéről, mely most a 2016-os év lesz.

Tovább menve a nap eseményein, Dubniczky Ildikótól,az Egészségügyi Teamtagjától a fog és szájüreg ápolásáról kaptunk hasznos tanácsokat.

Heller Lilla a nők életében történt változásról, a menopauza tüneteiről és a megoldásokról beszélt. Szerintem sok hölgynek tudunk természetes megoldást nyújtani erre az időszakra is.

A következő előadónk, Balázsné dr. Burkus Gabriella természetgyógyász-fitoterapeuta elkalauzolt minket a gyógynövények világába. Tényleg ott is érezhettük magunkat, kint a természet közelében.

Lengyel Ferencné Anika pedig arról az új készítményről mesélt, melyet nagyon sok családban várnak, a Minci plusz kapszuláról. Ez a készítményünk megoldást jelenthet a testsúly problémák kezelésében.

A másik kellemes izgalom ezen a napon az volt, hogy az Életfa Klubunkból két hölgy debütált először, mint előadó a tatai konferencián. Seeler Kata életvezetési tanácsadó a teafa család izgalmas világába kalauzolt el minket, míg Tárnok Ágnes, az Egészségügyi Team tagja, pedig az új készítményünk, a Csipkebogyó kapszula jótékony hatásairól beszélt, hiszen nagyon sok családban küzdenek mozgásszervi problémákkal. Így erre is találtunk megoldást, a svájci minőség jegyében.

A Csipkebogyó kapszula használatát kiegészíthetjük ArtiFit termékünkkel is, melyről Kéringer Gézáné Erzsike osztotta meg tapasztalatát.

Hegyi Gyöngyi,a Delfin csapat vezetőjének előadásával átérezhettük a Swiss-Spa élményt és életérzést. Kellemes hangulat, lágy zene, s tényleg az otthoni wellnessben találom magam én is. Ezt az életérzést majd elvihetjük ismerőseinknek és barátainknak is.

A mozgás sem hiányozhat a programunkból, ebben Idra volt segítségünkre,  az ÁHI jóga gyakorlataival.

A háziasszonyunk Tóth Andrea, aki útmutatásával segítette a nap sikerét, aki irányt mutatott pozitív gondolataival.

Jómagam pedig a Prevetissimo egészségügyi kockázatelemző kérdőív és az egészségtervben rejlő lehetőségekről adtam át információkat a vendégeknek.

Fotósunk, Tóth Béla megörökítette ennek  a szép napnak megható és boldog pillanatait.

Amíg mi felnőttek figyelmesen hallgattuk az előadásokat, addig a Gyerek klubban a csemeték csodaszép alkotásokat készíthettek Kecskésné Ildikó és Hertlik Anna vezetésével.

Az egyik kedvenc mondásom , mely Tonk Emiltől származik: "a fontos ember pontos, a pontos ember fontos" címmel. Ennek a napnak időben történő befejezése Hegyi Zsoltnak köszönhető.

39tk 2

Összességében egy tartalmas, energiákban, tudásban bővelkedő, megható és pozitív légkörben zajló napnak lehettünk részesei.

Bízom benne, hogy legközelebb Téged is szeretettel köszönthetünk kedves olvasó, az elkövetkezendő rendezvényeinken.

Szeretettel:

Tóthné Cserhalmi Mariann
Életvezetési és Egészségterv
Tanácsadó
20/549-15-99
Életfa Országos Egészségőrző Program

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok