Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KEDVES ÉLETFÁS!

H EJanuár 9-én a Csupaszív Csapat - Balogh András és Erzsike - Igazgatósági Konferenciájával kezdődtek az idei év rendezvényei.

Már kora reggel szorgos kezek gondoskodtak arról, hogy a nap folyamán minden a legnagyobb rendben, a tőlük megszokott módon haladjon.

Galiné Katika a nap háziasszonya, rutinos magabiztos levezetése számomra azt sugallja, hogy igazi Nagyvezető vált belőle!  Gratulálok Katika!

Igazgató Úr motiváló, s egyben indító szavai elkísérnek bennünket a munkánk során a szebb és jobb élet irányába! LEHET MÁSKÉNT, LEHET SZEBBEN, LEHET JOBBAN ÉLNI!

A MOLNARIN csapat előadói fergeteges hangulatot teremtettek. Ráczné Erzsike arról beszélt, hogy nyugdíjasként hogyan éli napjait a hálózatépítés körében.
Pár dolgot említek: itt ült először repülőre, szabadidejében táncolni jár, készül a tandemugrásra 71 évesen! Elgondolkodtató ÉLET, ugye???  Így élhet a nyugdíjas, ha MLM-ben dolgozik.

Dr. Molnár Ildikó érzéseket adott nekünk. Mosolygós arcokat, csillogó szemeket, jövőbeni terveket, szebb életet! Olyan érzéseket, amit mindenki számára elérhetővé és érezhetővé kell tenni.
Aki jelen volt átélte, aki nem, az törekedjen arra, hogy legközelebb ott üljön, ki ne maradjon. Az a lelkesedés, amit akkor ott átéltünk, egyszeri és megismételhetetlen.

Minden találkozónak egyedi mondanivalója és üzenete van. Fontosnak tartom, hogy minden rendezvényen ott legyek, még fontosabbnak, hogy munkatársaimmal együtt.

Kedves Életfás, ugye Te is így gondolod?

Jómagam arról beszéltem, hogy az életem az ÉN kezemben, a TE életed a TE kezedben van!

Miért is könnyű most hálózatot építeni? Minden adott. Mikor, ha nem MOST!!!!

Élj egészségesen, segíts másoknak, tanulj és taníts! A jutalmad nem marad el! SZEBB, JOBB, BIZTONSÁGOSABB ÉLET!

Az az érzés, amit a közönség szemeiben láttam, most is előttem van. Csillogó szemek, bizakodó tekintetek, tenni akarás a jobb jövőért. Hallgattunk, nevettünk, tapsoltunk és örültünk egymás sikereinek.

Balogh Andrással közösen lezártuk a tavalyi évet, elindítottuk az idei duplázó évünket!
Tudjátok, ki korán kel, az aranyat lel!
Aki velünk tart, az jól jár!
Azt gondolom, ha valaki igényes, szereti a minőséget, szereti az életet, szereti az embereket, szeret segíteni, itt a lehetőség csak szólnod kell. Keress bennünket, csatlakozz hozzánk, mi várunk Rád!

Hidd el, itt minden lehetséges, minden elérhető, minden értünk, érted van!

Csatlakozz az Életfa Programhoz!

Szeretettel
Herczkuné Edit
Vezető Tanácsadó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok