Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A TUDÁS „EREJE”

miskolci fozoklub

Judittal a Bükkszentkereszti Gombanapokon ismerkedtem meg, ahol egyből kiderült, hogy fontos neki a saját és családja egészsége. Szépen, lépésről-lépésre vezeti be az életükbe a termékeinket. Javaslatomat megfogadva, amikor csak teheti, elmegy a keddi Miskolci Klubba, hogy tanulhasson.

 

Nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy január utolsó keddjén a cukorbetegség lesz a téma. Egyből szóltam is kedves vásárlómnak, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Az ő fia inzulinos cukorbeteg, és tudtam, hogy nagyon sok hasznos ismerettel gazdagodhat ezen a délutánon.

Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy édesanyját is elvitte magával kedden. Egyből fel is hívtam, hogy megkérdezzem, hogy érezték magukat.

Fogadd szeretettel beszámolóját!

„Hihetetlenül jól éreztük magunkat anyukámmal a keddi klubban. Nagyon örültem, hogy a saját problémáinkkal tudtunk foglalkozni, mert ezek a mindennapjaink része. Köszönöm Kanizsárné Vaskó Nikolettnek és Varga Gyulának kedvességüket és segítőkészségüket!
Számtalan kérdésre kaptam választ, mellyel segíthetek fiamnak betegségében. Beszéltek nekem a glikémiás indexről, melyről most hallottam először, valamint Niki felhívta a figyelmemet arra, hogy olvassam el a termékek címkéjén az összetételi listát, mert nem is gondolnám, hogy mennyi termékbe van hozzáadott cukor (pl.: felvágottakban).
Beszélgettünk konyhatechnikai eljárásokról és kiveséztük a kórházi kosztot is. Sőt még egy nagyon finom tonhalas szendvicskrémet is készítettünk. Biztos, hogy fogok ilyet csinálni otthon a családnak.
És Enikő, mikor lesz legközelebb főzőklub? Legutóbb nem értem rá, de legközelebb feltétlenül ott akarok lenni.”

Olyan nagy öröm volt hallgatnom beszámolóját és olyan jó tudni, hogy egy vásárlónak is milyen sokat tud adni egy-egy klubdélután. Nem csak Judit, én is nagyon hálás vagyok kollégáimnak munkájukért és felkészültségükért.

Ezek után talán felesleges is feltennem a következő kérdést: Jössz klubba a következő alkalommal?

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok