Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VELETEK TELJES AZ ÜNNEP!

napsugar klub csoportkep

Még csak pár perce értem haza a Klubkarácsonyunkról, de annyi csodálatos élményben volt részem, hogy azonnal el kell, hogy meséljem neked.

Már az előkészületek is nagy izgalommal teltek el; fát díszítettünk és ünnepi asztalt rendezgettünk. A klubvezetőnk, Szilágyi Ildikó meglepetéssel várt minket, majd a hálaadás ünnepéről mesélt nekünk, valamint arról, hogy oly’ kevésszer mondjuk ki hangosan, hogy miért is vagyunk hálásak. Most alkalmunk nyílt erre és meg is hallgathattuk egymás háláit is. Én akkor döbbentem rá arra, hogy bármennyire is nehezek a hétköznapok és számos akadállyal szembesülök, de megszámlálhatatlan dolog miatt lehetek hálás az életben.

Hálás vagyok az Életfa Programnak, hogy lehetőséged ad arra, hogy ilyen csodálatos emberekkel találkozhattam.

Hálás vagyok Szilágyi Ildikónak, hogy rendíthetetlenül vezeti a Napsugár Csapatot, és szívén viseli a klubunkat. És azért is, mert mindig hisz benne.

Hálás vagyok a csapattársaimért, azokért a csodálatos ajándékokért, mellyel megleptetek ma engem és megleptük egymást, és a sok házi finomságért, mellyel gazdagítottátok a szeretet-vendégésünket.

Hálás vagyok, hogy képzeletben elkalandozhattam a Karib tengerre, és a Vezetői bálba Ildikó és Ove beszámolója segítségével,

Hálás vagyok Soós Judit énekérét, aki még meghittebbé tette a délutánomat.

Hálás vagyok Ildikó külön ajándékáért, mellyel a munkámat jutalmazta meg.

Drága szponzorom elkezdte mondani, hogy szeretne köszönetet mondani annak az embernek, akinek példás a hozzáállása, folyamatosan részt vesz a klubmunkában, feladatokat vállal és egyből él a felkínált lehetőségekkel… Ekkor kicsit elkalandoztam, gondolván, hogy „de jó lenne ennek az embernek lenni…”, mikor Ildikó kimondta a nevem. Én voltam az az ember. Ugye milyen hihetetlen?!

Hálás vagyok, hogy részese lehettem a mai ünnepi klubnak.

Ildikó azt írta a Klubkarácsony meghívójába, hogy „Egy biztos: VELED LESZ TELJES AZ ÜNNEP!

Egyetértünk Ildikó, mert valóban veletek teljes az ünnep kedves Napsugár Csapat társaim!

Demeter Enikő
Napsugár Csapat
Debrecen

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok