Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA TALÁLKOZÓ VESZPRÉMBEN 2014.NOV.29.

eletfa talalkozo veszprem

Jelen cikk írója több mint 7 éve rendszeresen vásárolja, használja a prémium minőségű svájci készítményeket. Pontos ember, segítőkész, amit megígér azt 100%-ban teljesíti.
Mi Erzsikével személy szerint azt köszönhetjük neki, hogy a mostani találkozón is nagyban hozzájárult a részvételével, munkájával a találkozó sikeréhez. Olvassuk szeretettel, nagyfigyelemmel Alföldi Béláné Icuka gondolatait, érzéseit a találkozóról.

Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók
életmód-tanácsadók
70/4572721  

Örömmel fogadtam, mikor Birtalanné Kriszti szólt, hogy Veszprémben lesz egy Életfa Találkozó. Természetesen igent mondtam, hogy részt veszek.

Izgatottan vártam nagy vezetőinket, Balogh Andrást, Balogh Andrásné Erzsikét és Karasszon Dezsőt. Vezetőink fáradtságot nem kímélve hosszú utat tettek meg, hogy munkánkat, fejlődésünket segítsék. Ezúton köszönöm illetve köszönjük munkájukat!

Megerősítettek abban, hogy ha hittel szeretettel csinálunk mindent, akkor elérhetjük céljainkat. „A hit mindent visz”. Arra buzdítottak, hogy segítsünk másoknak, hisz a kezünkben vannak ezek a fantasztikus termékek. „A beteg ember soha sem boldog”

Megtudtuk azt, hogy a gondolat minősége, következménye határozza meg az élet minőségét.  Írjak listát, ami fontos és sürgős, és ami fontos, de nem sürgős. Azt is megtanultam, hogy akinek leírt célja van, az tízszer többet keres, mint akinek nincs listája.

Három új termékről is kaptunk tájékoztatást - Folsav tabletta, Gyógynövényes tea és a megújult Vivi Aloe. Ott mindjárt eszembe is jutott, kinek is tudom ajánlani.

Csodálkozva hallgattuk, hogy milyen egyszerű elérni az Elit Klub tagságot, természetesen megtervezett munkával.

Még egyszer köszönöm mind hármójuk munkáját és azt, hogy egy kis karácsonyi hangulatot teremtettek.

Jó munkát, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és nagyon Boldog Sikerekben gazdag Újévet kívánok Mindenkinek!

Alföldi Béláné Ica
Királyszentistván 

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok