Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KEDDEN START KÉPZÉSEN VOLTAM HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN

Csupasziv csapat

Marika pontos, igényes termékfogyasztó, rendszeres vásárló. Hasonlóan gondolkozik az egészségről, az életminőségről és a magyar értékekről, mint mi! Örülünk, hogy a nyerő csapatunkhoz tartozik!

Szeretettel és bizalommal:
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életviteli-tanácsadók
70/4572721-70/457-2723

A Start Képzés III. modulját már nagyon vártam, miután Baloghné Erzsike és Balogh András elárulta nekünk, hogy az egyik fő téma a termékek lesznek. 
Nem csalódtam, előadóink a már megszokott családias környezetben vártak bennünket. 
Erzsike olyan szeretettel és lelkesedéssel beszélt a készítményekről, amit már tőle a képzések során megszoktunk. A jegyzetfüzetem oldalai percről-perce teltek meg, előadónk próbálta mindazt elmondani és átadni, amit csak tud erről a témáról, sajnos meg volt határozva az ideje. 

András a Cég és a munkatárs közötti kapcsolat(ok)ról, valamint az adminisztrációról beszélt. A saját példáján mutatta meg, hogy ő hogyan is "végzi" ezt. Elhozta nekünk az utóbbi 2 év "gyűjteményét" a saját kis könyveléséről. A füzet halom láttán gyorsan hozzátette, hogy nem azért mutatja meg ezeket, hogy megijesszen, csak hogy lássuk, mennyivel könnyebb a későbbiekben a dolgunk, ha precízek vagyunk. Én, mint könyvelő csak gratulálni tudok neki.

Nyáron, amikor elvégeztem az Alapképzést, rögtön jelentkeztem az Start Képzésre és úgy gondolom, hogy JÓL DÖNTÖTTEM!

Bogdánné Marika
Napsugár Csapat

További képek az eseményről:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok