Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

10 ÉVES A KLUBUNK, A NAPSUGÁR KLUB!

Napsugar csapat1

Aki ezt a beszámolót írta, még hónapokban is csak alig mérheti Napsugár Csapat tagságát. Mindig csodálatos egy új ember szemüvegén nézni, úgy látni, milyen élet van, milyen munka is folyik a Csapatunkban. Örömmel olvastam, örömmel éltem át újra a tegnapi nagy napunk, az ÖRÖMKLUBUNK 10 éves születésnapját!

Szeretettel küldöm Neked Demeter Enikő alig pár órás beszámolóját. :-)

Szilágy Ildikó
Klubvezető
20 9 519 908

„Ez a nap más, mint a többi…” hallhatjuk a mindenki által is ismert szülinapi dalban. A saját születésnapom reggelén mindig elgondolkozom, hogy ez a nap tényleg más lesz –e? Ugyanez a gondolat járt a fejemben a tegnapi nap is, mikor a debreceni Napsugár Csapat Klub születésnapjára indultam.
A Holló László terembe megérkezve nagy sürgés-forgás fogadott. A szinte ilyenkor megszokott izgatottság lengte be a légkört, ahol mindenki próbált besegíteni az utolsó simításokba. Aztán szépen lassan megtelt a terem és mindenki elfoglalta a helyét. Kezdődhet! Végre…

tortaMár az első pár percben egy nagyon oldott, családias hangulat alakult ki. Szilágyi Ildikó az elmúlt 10 évről kezdett beszélni és a történeteket megfűszerezte viccesebbnél viccesebb képekkel. De volt itt minden, mint a búcsúban, – szokták mondani – ének, videó, totó, activity és terülj-terülj asztalkám. :-)

A teljesség igénye nélkül csak néhány pillanatot ragadnék ki az egész estés programból, melyek közül az első a már 10-11 éve tagok bemutatása volt. Elmesélték, hogyan is kerültek kapcsolatba a Just-Nahrin termékekkel és magával a klubbal. Beavattak minket tapasztalataikba, melyből kitűnt, hogy nem csak egy hirtelen felkapott „divathóborttal” állunk szemben.

Harsányi Edit előadása amellett, hogy megdolgoztatta a hasizmomat (nem kevés humorral volt teletűzdelve), tartalmazta azt az egy bizonyos mondatot, amiért érdemes volt aznap is felkelni. És nem utolsó sorban megtudhattam, hogy Szilágyi Ildikó sem volt olyan „könnyű eset”, mint amilyennek először gondolnám. :-)

A következő kiragadásra váró „pillanat” egy játék volt, melyet Ildikó kezdeményezett, miután körbeálltunk és megfogtuk egymás kezét. A mellettünk lévő társunkhoz fordulva folytatnunk kellett a következő mondatot: „Azt szeretem Benned, hogy……” Szívet melengető volt hallani ezeket a mondatokat, ahogy ismerősök és ismeretlenek kifejezik egymásnak szeretetüket olyan apróságokkal, melyek annyira picuri dolgoknak tűnhetnek, hogy ki sem mondjuk őket a mindennapokban. De hiszem azt, hogy nem volt akkor és ott olyan ember a teremben, akinek nem mosolygott a szíve közben.

Ezt követően a legújabb tagok „beavatása” következett, melynek én is főszereplője voltam. És még ajándékot is kaptam. Hihetetlen…
Természetesen nem telhet el születésnap torta nélkül. Ildikó egy hatalmas szív alakú tortát hozott, amit ő készített saját kezűleg. Röviden: isteni volt. (Nem csak „jó fej”, de sütni is nagyon tud.)

Ha csak pár szóba írhatnám le a tegnap estét, így hangozna:

Befogadás, törődés, egyek vagyunk. Csapat vagyunk!

Demeter Enikő

Demeter Enikő
NAPSUGÁR CSAPAT

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok