Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY KÉPZÉS A FEJLŐDÉSÉRT

Kulcsember Kepzes Miskolcon

Augusztus első szombati napján nagy izgalommal készültünk a Tonk Emillel való találkozásunkra. Hol volt a „randevú”? Miskolcon az Életfa Központ székházában, ahol nagy szeretettel vártak minket.

Én személy szerint is fontosnak tartom a folyamatos képzést, tanulást, hiszen a változó helyzetekre fel kell készülni. S ezen a területen az nyer, aki a tudást megszerezte és alkalmazza mind az üzleti, mind pedig a magánélet területein egyaránt.

A nap témái között szerepeltek következők:
- mit csináljunk az elveszett vevőkkel,
- hogyan gondolj az árakról,
- mivel és hogyan tudod megvédeni az árakat,
- mit csinálj az olcsóbb és drágább helyzettel,
- kapcsolatkezdeményezés fortélyai.

Úgy gondolom, aki emberekkel foglalkozik folyamatosan találkozik ezen témákkal. A kérdés az, hogy Te tudsz-e ezekre reagálni? Milyen célzott mondatokkal tudod kezelni a vevő kifogásait? Óriási kincs, ha hallok egy-egy mondatot, melyet az adott szituációban rögtön tudok alkalmazni.

S minél többször gyakorlod és alkalmazod Te is, annál nagyobb tapasztalatra teszel szert és annál nagyobb lesz az önbizalmad. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy bátrabb leszel és mersz kitűzni célokat, s mersz elindulni ezen az úton, mely előtted is nyitva áll.

Kulcsember Kepzes 2

Az Életfa Program képzései várnak Téged, ha tudásod bővítésével fejlődni akarsz. A legközelebbi Kulcsember Képzés időpontja október 4-én, szombaton lesz.

Én biztosan ott leszek, s nagyon várom trénerünk, Tonk Emil újabb információcsomagját.

Szeretettel:
Tóthné Cserhalmi Mariann
Életvezetési tanácsadó – Életfa Program
Tata, 20/549-15-99

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok