Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VERSENYEZZÜNK???

Versenyezzünk??

Igencsak elgondolkoztat a saját magam által feltett kérdés. Valóban, hogy is van ez? Ha ráveszem magam, miért tegyem? Miért tegyem, ha "versenyző alkat" vagyok, ha éltetnek a kihívások, és miért tegyem, ha éppen ellenkezőleg? Ha inkább szívesen meghúzódok a háttérben? Meg hogyan is fogjak hozzá? És hogyan vigyem véghez? Na meg, miben is versenyezzek, és kivel?

Megannyi kérdés, de nem biztos, hogy sokféle válaszra van szükség. Lássuk sorjában!

Itt az Életfa Programban azt tapasztalom a kezdetek óta, hogy:

MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG!

Ha szeretem a kihívásokat, kapásból felvillanyoz a lehetőség, és egyértelmű, hogy élek is vele. De ha ezt teszem, biztos, hogy még az eddiginél ügyesebb leszek, hiszen még jobban begyakorlok dolgokat. Például egy forgalmazói versenyben sokkal jobban megismerem a csodálatos készítményeinket, olyanokat is beiktatok a saját tapasztalat igénye miatt, amiket eddig nem tettem. Ezzel biztos, hogy nagyobb forgalmat bonyolítok, így az is biztos, hogy több vásárlót érintek meg. Hogy tartós, igényes és elégedett vásárlóim legyenek, biztos, hogy tökéletesítem a vevőgondozást, pusztán azzal is, hogy nagyon odafigyelek a személyre szabott kiszolgálásra. Mindezt tehetem tét nélkül, lehet, de miért ne tenném átgondolva, megtervezve? Mondjuk megcélozva egy 50, 100, 200, vagy 300 pontos ELIT KLUB tagságot?

Ha e mellett döntök, biztos, hogy begyakorlom a céltudatos munkavégzést, a határidők betartását, a koncentrált tevékenységet. Olyan dolgot viszek véghez, ami példát mutat a hozzám tartozóknak, erőt ad a bizonytalankodóknak, és tapasztalatot nekem ahhoz, hogy tanítani is tudjam, tehát meg is sokszorozhatom magam, amivel persze közvetlenül és közvetve is jócskán növelem a csoportpontomat, a munkatársaim, és a saját jövedelmemet, nem beszélve arról a hatalmas örömről, hogy MEGCSINÁLTAM!

Nekem már az is örömet jelent, hogy most végiggondolom ezt az egész folyamatot! Látom a ragyogó arcú munkatársaimat a díjátadáskor, és nagyon büszke vagyok rájuk!

És mi van akkor, ha idegenkedek az egésztől?

Akkor célszerű átgondolni, milyen óriási változást, fejlődést hozhat, ha olyan dolgot vállalok be, ami nehezemre esik? Hogyan visz egy verseny bevállalása közelebb a célomhoz? Mert akármi is legyen a célod, biztos, hogy közelebb visz, hiszen mondom, minden mindennel összefügg!  Az eredmény ugyan az lesz, de azt az embert, aki ebben az esetben benevezett a versenybe, össze se lehet majd hasonlítani azzal, akivé vált menet közben!  Az, hogy annyi mindenben változnia, fejlődnie kellett ahhoz, hogy véghez tudja vinni, különösen értékessé teszi az eredményt! Hogy bátor, és kitartó volt. Tudod, a bátorság, az nem a félelem hiánya, hanem a félelem legyőzése! Saját félelmeid legyőzése!

Ezzel már arra is választ adtam, hogy itt nem másokkal, hanem bizony csak önmagaddal kell versenyezned, hiszen több versenyünknek annyi nyertese van, ahányan teljesítik a feltételeket! Nem fantasztikus?

S, hogy hogyan versenyezz? Erre csak egyetlen válasz van: ETIKUSAN!

Versenyezni csak "doppingmentesen" szabad. Nincs kis csalás, vagy nagy csalás, csak csalás van! Ugye össze se lehet hasonlítani annak a kupának az értékét, amit megveszel magadnak a kupa boltban, összehasonlítva azzal a kupával, amelyikért napról napra, tervezve, nehézségeket bevállalva és legyőzve megdolgoztál?

Talán csak egy fontos dologról kell még szóljak: vajon kinek szólnak a versenykiírások? Egyértelmű, kedves olvasó: NEKED!

Legyél akár "nyuszifül" ebben az üzletben, vagy akár nagyvezető, igen, Neked szól!

Lehetsz TE a HÉT EMBERE egyéni forgalomban, vagy új belépők számában, vagy az új csapatod forgalmában! Aztán ha ezt megtanultad megtervezi, megcsinálni, miért ne vágyhatnál a HÓNAP EMBERE címre, és aztán jöhet az ÉV EMBERE cím is! Bátran vágj bele a versenyzésbe, akár egy svájci utazási versenybe is!

MOST INDULT A NAHRIN UTAZÁSI VERSENY! Kérd a szponzorod segítségét: tudom, örömmel fog támogatni Téged!

Mostanra, alaposan, logikusan átgondolva, a címben feltett kérdésemre ugye szerinted is csak egyetlen válasz lehet: igen, VERSENYEZZÜNK!

Ennek a gondolatnak a jegyében kívánok minden versenyző társamnak sok-sok sikert nagy szeretettel:

Szilágyi Ildikó
20 9 519 908
Vezető Tanácsadó, Tréner
VERSENYZŐ

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok