Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉVINDÍTÓ KONFERENCIA A DELFIN CSAPATBAN

Életfa Delfinek

Tatán 2014. január 25-én, szombaton reggel az Eötvös József Gimnázium dísztermében kezdetét vette az Életfa Program választási kampánya.
A konferencia üzenete a 2014-es év mottója volt, azaz a VÁLASZTÁS SZABADSÁGA ÉS A SZABADSÁG VÁLASZTÁSA A TIÉD ITT NÁLUNK!
Az előadásokban ez a gondolat vonult végig ezen az ünnepi napon.

Dr. Mórocz Angéla szülész-nőgyógyász szakorvos a várandóság az Életfa Programban címmel tartott minőségi előadást. A nap folyamán a szépségről a Just és Nahrin termékekről a csapatépítésről-fogyasztói hálózat kiépítéséről, decemberi eredményeinkről és a 2014-es Delfin célokról tartottunk motiváló, videókkal és zenékkel színesített előadásokat.

A nap háziasszonya Dubniczky Ildikó vezető védőnő profi érzékkel, vidáman, mosolygósan és alázatosan vezette le zökkenőmentesen a rendezvényt.
Gyerekklubunk farsangi díszben pompázott, gyerek teames szakembereim, Kecskésné Ildikó, Petróczi Gabi és Hertlik Anna vezetésével gyermekeink keze alól peregtek ki a szebbnél szebb kreatív munkák. A séta sem maradhatott ki vendégeink programjából, hiszen a csodaszép tóparti környezet és a friss levegő fokozta e nap fényét.

Köszönöm minden kedves vendégünknek, hogy velünk volt ünnepünkön!

Előadóim és segítőim munkáját is hálásan köszönöm!
Találkozunk 2014. március 22-én, Tatán a következő Delfin Konferenciánkon!

ÉN OTT LESZEK! ÉS TE?

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Delfin csapat vezetője
70/4572712

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok