Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AHOL NEM CSAK A TERMÉK TALÁL RÁD… NAPSUGÁR CSAPAT

Kis Csilla

Biztos a nevünkből adódóan is: Napsugár Klub, itt sugárzik a szeretet.
Itt nemcsak a terméktapasztalatokat kapjuk hétről hétre, ami elengedhetetlen, hisz e nélkül a termékeket nem tudnánk helyesen használni. Ez az egyik része a klubunknak, a tudás átadása, a tanítás.

A napokban, amit mint egy áramütést éreztem meg, az a másik, a szeretet sugárzása.
Beléptem a raktárunkba vásárolni. Három klubtag volt ott, és a raktár egy pillanat alatt átalakult „Napsugár klubbá”. S ekkor hirtelen azt éreztem, hogy mennyire hiányzik, (már több mint két hónapja nem voltam), s eldöntöttem, a december 15-i karácsonyi ünnepségen ott kell lennem.

Egy nagyon jól sikerült, vidám hangulatú, szeretetteljes esemény volt. Rengeteget kaptunk, és mindent átlengett a csapatszellem!

Ebben az évben nekem is teljesült szinte minden vágyam. A nyár az Életfa Program keretében zajlott, hisz május 25-én a 10 éves évfordulónkon, június 22-én a tatai Nahrin találkozón, a júliusi debreceni Konferencián, mind-mind ott voltam, tanultam, és feltöltődtem.

A termékek által fogytam 10 kg-ot, édesanyám pedig, akit egy éve műtöttek hízott, és meggyógyult. Méregtelenítettem folyamatosan, így el tudtam indulni egy több ezer km-es Nyugat-európai buszos körútra. Az antibiotikumokat, és a gyógyszereket már régen nem szedem, és egészségem, mint a vas, pedig túl vagyok az 50-en. És ebben az évben teljesült az életemben egy nagy kívánságom, felkértek egy olyan állásra, ami előrelépést jelentett számomra.

A magabiztosságot, a biztos fellépést, az életben egy helyes értékrendet, amire még az új főnöknőm is azt mondta, hogy „mindent pozitívan szemlélek”, a termékeken kívül ezt  adja  számomra az  én nagy családom”,  a  Klubunk,  a klubvezetőnk, Szilágyi Ildikó, és az egész „Életfa Program”.

Azon a kegyhelyen, ahová sikerült a nyáron eljutnom,  a fenti beteljesült vágyakon kívül még megfogalmaztam egy-két kívánságom. Remélem az Új évben minden így teljesül, mint az idén, a Klub, a Program, és  a termékek segítségével.

a Napsugár Csapat  egy törzsvásárlója

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok