Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY TÉLI ESTE

Vezetői Bál Székesfehérváron

Egy téli délután Székesfehérváron összegyűlt sok barát a Szent István Művelődési Házban, ahol kezdetét vette az ünneplés, a karácsonyi kavalkád.

Ez volt az Életfa Program VII. Vezetői Bálja!
Mit is jelentet nekem ez a rendezvény?

Egy év munkájának a koronája, hiszen azon kedves vendégek, akik élvezhették Schmidt Ferenc Igazgató Úr meghívását kimagasló országos eredményeket értek el a munkájuk területén. Boldog vagyok, hogy csapatomból Lengyelné Anika és férje Feri is jelen voltak!

A bálterem, az asztalok, a dekoráció, a színes programok mind a minőségről és a precizitásról árulkodtak. Egy nagy család gyűlt össze, és boldogan ajándékoztuk meg egymást egy mosollyal, öleléssel és dicsérettel.

Számomra ez a bál egy kihívást jelentett, hiszen szponzorom és egyben lányom is elvállalta a csapatunkkal a bál nyitótánc szereplését. Bécsi Keringőt táncoltunk, amit táncpróbák előztek meg hétvégenként. Amikor megtudtam, hogy milyen ruha lesz rajtunk, kétségek közt lebegtem egy pár napig. Aztán a Kardos Divatszalon Tatabányán eloszlatta minden problémámat, hiszen a tulajdonosok mindenki számára előnyös ruhát varázsoltak.

A fellépés alatt a zene szárnyán lebegtem, hiszen párommal, unokámmal és gyermekemmel együtt egy színpadon lehettem. Valami mesés volt! Az Életfa Program elhozta életembe azt a csodát, amire még gondolni se mertem! Több generáció volt a színpadon!

Köszönöm, hogy együtt átélhettük ezt a csodás éjszakát!

Szeretettel:
Hegyiné Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó 70/7084437

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok