Logo

ILLATKOMMANDÓ

ik

Akkor érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, ha a megjelenésünk részleteiben is tökéletes. Egyik ilyen részlet az ápoltságunk, kellemes illatunk, foltmentes ruhánk.

Izzadni kell, hát izzadjunk!

Viszont nem mindegy melyik helyzetben milyen mértékben tesszük ezt.

Izzadunk, ha stresszesek vagyunk, ha izgulunk, ha melegünk van, ha betegek vagyunk, ha sportolunk, ha házimunkát végzünk, ha szaunázunk. És a sort még folytathatnánk.

De mikor kell mérsékelni az izzadást? Vagy mikor elegendő a dezodorálás?

Gátolni nem, de mérsékelni kell az izzadást, ha közösségbe megyünk, akár munkahelyre, akár szórakozni, hiszen kellemetlen az izzadtságfolt a ruhánkon. Érdemes szabályozni a hónalj nedvességét. Ezekre kiváló megoldást jelentenek a JUST apró szemcséjű alumínium sót tartalmazó deo roll-onjai, amelyek nem gátolják, de mérsékelik a verejtékezést. Ezek ugyanakkor baktériumokra ható növekedésgátló anyagot is tartalmaznak, és a szagokat elfedő illatanyagot. A JUST termékpalettáján 3 olyan terméket kínálunk, amelyek segítségével egész nap biztosíthatod a komfortérzetedet:

ik 1Mályva deo roll-on Havasi gyopár deo roll-on JFM deo roll-on

Az alumíniumsók bevizsgált anyagok, amelyek nagyon jól illeszkednek az emberi szervezethez, és nincs más olyan anyag, amely az erős izzadással ilyen hatékonyan felvenné a versenyt, ezért előszeretettel használják. Mivel a JUST cég esetében is legfőbb szempont a biztonság, ezért szakértőink nagyon alaposan és részletesen megvizsgálják az alumíniumsók tulajdonságait. Emellett elismert és független intézetek véleményét is figyelembe veszik.

Sportolásnál, avagy az otthoni munkálatoknál is megizzadunk. És van is helye ilyen esetben az izzadásnak, tehát nincs szükség a természetes folyamatba beavatkozni. A szagokat viszont mindenképp szeretnénk elfedni. Az ilyen esetekben kiváló alternatívát nyújt a JUST alkohol és alumíniummentes Alpesi len deo roll-onja, amely kiváló harcos a szag elleni védelemben, és ugyanakkor gyengéd ápolást nyújt az érzékeny bőr számára is. És ide tartozik a Deo Plus Classic zsályás szórófejes dezodor, mely szintén alumíniummentes formában nyújt komfortérzetet izzadás közben.

ik 2Alpesi len deo roll-on Deo Plus Classic

Az alumíniumsókat nem tartalmazó dezodorálók illatanyagukkal egyszerűen elfedik a nemkívánatos testszagot, amelyet a testen lévő baktériumok hoznak létre. Ezek a dezodorálók gátolják a baktériumok szaporodását, de az izzadás mértékét nem.

ik 3

Bármely deot is válasszuk, ezen készítmények használata mellett mi magunk is meg kell tegyünk néhány dolgot: távolítsuk el a hónaljszőrzetet, jól szellőző, természetes anyagból készült ruhát vegyünk fel, kerüljük az erős, csípős ételek fogyasztását, mondjunk le az izzadást fokozó anyagok fogyasztásáról (alkohol, nikotin, stb.)

Természetesen a Just-tal

Nagyházi Mária
JUST referens

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.