Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SPA ÉLMÉNY AZ OTTHONOMBAN!

Ha azt mondom: SPA, Neked mi jut az eszedbe?
Nekem a kényelem, minőségi ellazulás, sport, a feltöltődés, csábító illatok, finom ízek, kényeztető tapintás…az, hogy ragyogóan érzem magam a bőrömben!
Igen, nekem ezt jelenti! Erre a koronát az teszi fel, ha mindezt megoszthatod a szeretteiddel!

A pünkösdi hosszú hétvégén volt is benne részem, rendesen….
Imádtam, hogy minden nap mennyiségben, de időtakarékosan alkothattam a konyhában, tobzódhattam a fűszereink, levesünk adta kreativitásban, bezsebelhettem többek között Hanna sok-sok dicséretét, minden nap tudtam időt szakítani a mozgásra, vagy így, vagy úgy: egy hosszú sétára, egy kis futásra a szabadban, egy minden porcikámat átmozgató edzőtermi edzésre, és igen, minden nap valamelyik csodálatos fürdőnkben regenerálódhattam, és élvezhettem a Just testápolás valamennyi kényeztető élményét is.

Emlékszem, épp szombat dél körül volt, mikor beindítva a napom, főzést elintézve, egy kis vezetői munka és sportolás után egy fürdővel ajándékoztam meg magam.
Komolyan annak éreztem.

A kékes-zöld Boróka fürdő eszenciáját csorgattam először a vízbe. Ahogy az illata megcsapott, megérintett a mozgás adta öröm, újra! Már előre éreztem, ahogy fellazítja a megdolgoztatott izmaimat, tehermentesíti az ízületeimet, ahogy méregtelenít, miközben ápolja a bőrömet.

De tudod, ha lúd, legyen kövér!
Szemeztem egy kicsit a többi fürdő üveggel és flakonnal, de nem sokat kellett hezitálnom, hogy az Érzéki fürdő mellett döntsek még.

Hú… Ahogy beszippantottam az illatát, már alig vártam, hogy a kádba csobbanhassak, és elmerüljek a selymes ölelésében…
Az illatok nekem mindig élményekhez kötődnek, emlékek, érzések is felsejlenek, jó ezekben is elmerülni, megsokszorozzák a fürdőinkben egyesülő aroma, szín és gyógynövény terápia fantasztikus együttesét. 

S, hogy miért választottam a Boróka mellé az Érzéki fürdőt?

Itt zuhogott aznap az eső, barátságtalan volt az idő. Ez a fürdő a fűszeres, melegítő, buja illatával, a rózsa, fahéj, ylang-ylang, szantál, bors varázzsal nem csak a testem, de a lelkem is átmelegítette, és a nap hátra levő részére totálisan áthangolt.
Nem volt nehéz újra és újra felidézni az élményt, hiszen a bőrömön ruhaként viseltem egész nap nem csak az illatát, hanem a bársonyosságát is.
Kétségtelen. Ez számomra a Just fürdők Királynője!

Most, amikor pedig ezeket a sorokat írom, egy Erősítő-Érzéki fürdő varázsról számolhatok be. Az Érzéki itt is tarolt, az Erősítő pedig tényleg, üde, friss, lendületet, erőt adó echinacea, ginseng koktéljával támogatta a már koncentrált munkát is tartalmazó napomat.

Hihetetlen, hogy egy fürdő képes erre!
Stimulál, védi az immunrendszeremet, ellát lendülettel, dinamizmussal, közben pedig, nem győzöm hangsúlyozni, ez is, mint a többi Just fürdő, lúgosító tulajdonságánál fogva is, ápolja, szépíti a bőrömet! Imádom….

Hogy miért is “ragadtam tollat”? Miért éreztem ellenállhatatlan késztetést, hogy mindezt megírjam? Éppen most?

Nos, azért, mert át akartam adni, meg akartam Veled osztani az érzést.
Az érzést, az élményt, hogy kedvet csináljak Neked is hozzájuk. Neked, aki lehet, még csak most ismerkedsz velünk, tobzódsz a hatalmas termékválasztékban, és igazán még fel sem foghattad, mekkora kincs van a kezedben általuk! Mekkora kincs lett a kezedben, különösen, ha sikerült rendelned a pünkösdi fürdő arzenálból.

SzIspaAzért írtam meg mindezt, hogy örülj nekik, értékeld őket, tartsd őket nagy becsben, mert megérdemlik. Ezek igazán az ÉLMÉNY, és GYÓGYFÜRDŐK!!! A Spa érzés egyik fantasztikus megtestesítői! A saját otthonodban!!!!

Örömteli ismerkedést, Just fürdőkben lubickolós, varázslatos spa élményt kívánok Neked, sok szeretettel!
Aztán, ha összefutunk, majd számolj be, jó?

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok