Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ ÉLETFA PROGRAM A MIKULÁS GYÁRBAN!

mikulasgyarA Mikulás Gyárba évről-évre egyre többen jelentkeznek önkéntesnek. Sokan kifejezetten a Mikulás Gyár miatt jönnek Magyarországra a karácsonyi időszakban. Ausztráliából, Kínából, az USA-ból és Európa több országából is érkeznek segíteni, csomagolni. Nagy szolgálatot tesznek a Mikulás Gyárnak, s ezáltal az adományozottaknak.

A Mikulás Gyárat az ICSC Marketing Solal Awards 2010. díjátadóján Európa második legnagyobb karitatív eseményeként ismerte el, azóta már bizonyítottan Európa legismertebb és legelismertebb szervezett karitatív akciója.

2013-ban már 289 ezer gyermek kapott ajándékot a Mikulás Gyártól. Idei céljuk: 350 ezer gyermek Karácsonyának szebbé tétele.

Programunk tavaly csatlakozott e nemes küldetéshez, melyet Mondok Andrea, a Delfin Csapat csapatépítője hozott be életünkbe.

2014. december 10-én este az Budapesti Központi Életfa Klub keretében Szabó Tamás vezetésével látogattuk meg adományainkkal a Hősök Terén felállított Gyárat.

Életfa Gyerek klub tagjaink is jöttek szüleikkel, és segítettek a Mikulás segítőinek kicsomagolni az adományként beérkezett mesekönyveket és játékokat.

Szívet melengető hangulat, karácsonyi fények és a segítő kezek munkája lengte be az ünnepi gyárat.

Köszönjük Schmidt Ferencnek, hogy ott lehettünk és mindazoknak, akik e küldetés mellé álltak és küldtek játékokat, tartós élelmiszereket!

Ne feledd, addig jó, amíg Te tudsz segíteni!

Büszke vagyok csapatomra, a Delfin csapatra, hiszen nagy számban képviseltük az Életfa Programot!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó
70/4572712

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok