Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MINDENNAPI CSODÁK

Életfa Klub Mikulásgyár

2013-ban Budapesten, az Életfa Program Központi Klubjában utoljára volt módunk találkozni. Egész évben ünnepként éltük meg a szerdai találkozókat. Hisz minden alkalommal kaptunk valamit, mint karácsonykor.  Aki csak egyszer is ellátogatott hozzánk az tudja, hogy innen sose távoztak élmény, tanítás, tudás nélkül.

Így ünnepek alkalmával, de legfőképp Karácsony alkalmával jó egy picit visszatekinteni azokra a napokra, amik a mindennapi csodákat hordozzák. Mert nem a Karácsony tesz minket boldoggá, hanem az a sok-sok apró kellemes, szép, tanulságos nap, amik kiteszik az egész évünket. A Karácsony egy jó lehetőség kicsit megállni és ezt felismerve minderre visszaemlékezni. Újra örülni, harmóniába kerülni magunkkal a világunkkal. Talán egy picit leszoktunk arról, hogy észrevegyük a mindennapjainkban lévő örömöt. Ezért is találkozunk minden szerdán, de az ország több pontján is heti rendszerességgel, hogy megismertessünk valami mást, valami jobbat. Átadjuk az Életfa Program elveit, küldetését, hogy azt beépítve az életedbe, tudd jobbá tenni a sajátodat, családodét, környezetedét.

Ezen a szerdán egy kicsivel rendhagyóbban telt a találkozás. Mert mi szükséges egy emlékezetes találkozóhoz? Jó társaság, jó étel, finom ital, hasznos információ, bölcs gondolatok, elismerés, empátia….. Mindezekben volt részünk!

Aki figyelmes, az nem csak az ünnepnapokon figyelmes. Az Életfa Program számtalan módon cselekszik tagjain keresztül jót, követendőt, felelősségteljest az év egészében. Azonban az év ezen időszakában, karácsony előtt a Mikulásgyár segít összeszedni a hátrányos, rossz helyzetben élőknek tett különböző felajánlásokat.

Ehhez a felhíváshoz csatlakozott az Életfa Program nagy családja is. Országos Program lévén, számtalan helyről érkeztek a hívó szóra felajánlások tagjainktól. Amit ezen a rendhagyó klub alkalmával vittünk el, és adtuk át a Mikulásgyár helyszínén.

Idén, az újra indult Életfa Program budapesti Központi Klub szeretné megköszönni minden kedves látogatójának az egész éves figyelmet! Legyen meghitt az ünnep, teljen Békességben és Boldogságban a Karácsony. Az újév hozzon mindenkinek sok jót és legyen eredményesebb, amitől a 2014-es év még ennél is jobbá tehető. 

Találkozunk 2014. január 8-án 17 órakor!

Rendszeresség-Tudatosság-Mértékletesség

Így kívánunk Nektek minden szép és jót!

Szeretettel:

az Életfa Program csapata

Fogadjátok szeretettel adakozó munkatársaink névsorát, akik adományaikkal sok családnak teszik szebbé a Karácsonyt!

Acél Anna

Bacskai Ildikó

Bede Éva

Benedek Mónika

Borsányi Éva

Bódiné Szabó Zsuzsanna

Csorbáné Melinda

Egeresi Andrea

Fodor László

Fodor Lászlóné

Dr. Harsányi Edit 

Hegyi Gyöngyi

Hegyi Miklósné

Hegyi Zsolt

Kanizsárné Vaskó Nikolett

Kemencés Fogadó

Kiss Jánosné

Kónya Istvánné

Lengyel Ferencné

Mészáros Zsuzsa

Mondok Ágnes

Mondok Andrea

Nagyházi Mária

Radovics Kinga

Rózsa Gáborné

Saródi Lászlóné

Schmidt Ferenc

Schmidt Judit

Schvambergerné Molnár Katalin

Skripek Mária

Szabó Gézáné

Szabó Sándorné

Szabó Tamás

Szilágyi Ildikó

Teicht Tünde

Teicht Józsefné

Tóthné Cserhalmi Marianna és Tóth Miklós

Varga László Máté

További képek a Mikulásgyárból:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok